Tarief & vergoeding

Tarief 

Een behandeling duurt (max.) 45 minuten. De kosten voor een consult bedragen € 105,-. Aan het eind van het consult word je verzocht dit bedrag per PIN of contant te voldoen. Je krijgt de nota, voor declaratie bij de zorgverzekeraar, direct naar jouw e-mailadres toegestuurd of op papier mee.

Vergoeding

Als osteopaat ben ik aangesloten bij de NVO (Nederlandse Vereniging voor Osteopathie) en geregistreerd bij het NRO (Nederlands Register voor Osteopathie). Indien u aanvullend verzekerd bent, worden de kosten van een consult osteopathie (geheel/gedeeltelijk) vergoed door de meeste zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van het door jou afgesloten aanvullende pakket. Osteopathie valt niet onder het eigen risico, want dit geldt alleen voor de basisverzekering. Een verwijzing van de huisarts is (meestal) niet nodig. NB: de aanvullende verzekering geldt ook voor de kinderen op de polis, dus ieder voor zich heeft recht op de genoemde vergoeding!.

Een vergoedingenoverzicht van de verschillende aanvullende pakketten per zorgverzekeraar voor 2020 kun je hier vinden.

NB: Afspraken dienen minstens 24 uur van tevoren te worden geannuleerd, anders worden ze in rekening gebracht!


Benieuwd naar hoe ik je kan helpen?

In de afgelopen jaren heb ik al vele patiënten geholpen in hun zoektocht naar gezondheid. Wil je ook geholpen worden? Maak hieronder online een afspraak.

Afspraak maken